Gaver & Ting

Gaver, pakker og ting. Ting som vi kan give for at vise, at vi holder af og elsker nogen. At vi tænker på den person. Gaven eller tingen kan passe mere eller mindre godt til modtageren, men fælles for alle gaver er, at de givet med gode intentioner og med håbet om, at de vil blive værdsat og give glæde og være til fordel for modtageren.

Den personlige gave til en, du kan lide, vil du finde hos os her på Getpersonal.dk. Med vores hjælp kan du sørge for, at gaven, du giver, ikke kun giver fordele for personen i dagligdagssituationer, du får også mulighed for at give noget helt unikt. Du kan give en gave, der ikke kun taler til det praktiske, men også følelsesmæssigt. Den perfekte kombination af hvad der skaber den perfekte gave.

Getpersonal.dk gør det nemt for dig som giver. Uanset om det er en snusæske af metal, en seddelklemme, en pung, en lommelærke eller en kortholder kan du finde gaven i vores udvalg. Vi har også masser af sjove ting til dig, der ønsker at kombinere gaven med humor. For at du virkelig kan føle dig tilfreds med dit køb, har vi sørget for, at de gaver, du køber hos os, er smukke og holdbare. De fleste er også med gravering for at give det personlige præg, der nogle gange kræves for at gøre en gave ekstra speciel.

Læs mere
8 Vare(r)
Set Descending Direction
 1. Kreditkortholder Carrier Slim Steel
  Kreditkortholder Carrier Slim Steel
  Pris fra: 
  215,00 kr
 2. kuglepen classic black gold
  Kuglepen Classic Black Gold
  Pris fra: 
  200,00 kr
 3. Kærlighedslås Heart Silver
  Kærlighedslås Heart Silver 44 mm
  Pris fra: 
  215,00 kr
 4. Lommelærke Satin Steel
  Lommelærke Satin Steel
  Pris fra: 
  360,00 kr
 5. Nøglering Steel Square
  Nøglering Steel Square
  Pris fra: 
  190,00 kr
 6. Pung Exentri Black
  Pung Exentri Black
  Pris fra: 
  335,00 kr
 7. Snusdåse Classic Steel
  Snusdåse Classic Steel
  Pris fra: 
  215,00 kr
 8. Zippo Brushed Chrome
  Zippo-Lighter Brushed Chrome
  Pris fra: 
  215,00 kr
8 Vare(r)