Manchetknapper Sølv Milano Silver

Ikke på lager

Beskrivelse

Manchetknapper Sølv med gravering Milano Silver. Manchetknapperne Malino sølv er eksklusive og elegante. De er den perfekte gave til den stilsikre mand! Knapperne er designet og fremstillet i Italien, og de holder den højeste kvalitet!

Det er detaljerne, der definerer manden, og manchetknapperne Vicenza i sølv er det perfekte tilbehør. Det spiller ingen rolle, om du bærer et skræddersyet jakkesæt med den dertilhørende Windsor slipseknude, hvis ikke tilbehøret er nydeligt. Det er derfor super vigtigt, at du vælger et par manchetknapper, som matcher din stil. Det handler ikke kun om at matche din tøjstil, men også din personlighed. Du kan derfor vælge at tilføje en gravering til dine manchetknapper sølv, det kunne eksempelvis være dine initialer.

Manchetknapper Sølv Vicenza passer til alle anledninger, og de giver altid et elegant og stilsikkert indtryk. Dette er et tilbehør, som altid vil passe ind i dit liv, så find dét, der skal indgraveres og tryk på køb - så kan du have dine nye sølvmanchetter i postkassen inden for få dage!

Vis mere Vis mindre
Detaljer
Mål 15 x 15 mm
Materiale 925 Sterling Silver
Levering

Leveringstiden ligger på 2-4 hverdage.

Altid gratis fragt!