Indkøbskurv
Menu

Årets julegave 2022 - Vores 12 personlige favoritter

Hvad er årets julegave 2022? Vi kan godt være forudindtaget i sagen, men vi synes bestemt, at årets julegave er personligt indgraveret, uanset hvilket produkt der er tale om.

En personlig julegave kan værdsættes på en helt anden måde end en almindelig julegave, fordi det kræver omhu og kreativitet at komme med en flot og passende graveringstekst. Herunder finder du vores bedste forslag til unikke julegaver, som alle kan graveres, til en du holder af. Du kan skabe årets bedste julegave 2022 helt selv!

Bedste julegave 2022

Når du vælger din egen graveringstekst, kan du give det pågældende produkt en helt ny værdi for modtageren. Et armbånd kan, udover at være et elegant tilbehør, blive en kærlighedserklæring, der altid er der for din kæreste. Et termokrus med gravering kan rumme god kaffe om morgenen, men kan også have en kærlig indgraveret tekst, der varmer lige så godt som selve kaffen i kulden. Udover selve graveringsteksten, kan du også selv vælge skrifttype og tekststørrelse, så stilen på graveringen vil passe til din julegavemodtager.

Hvad er årets julegave 2022?

 • Armbånd med gravering
 • Champagnesabel med gravering
 • Gæstebog med gravering
 • Kokkekniv med gravering
 • Lommebok med gravering
 • Notesbog med gravering
 • Skopudsesæt med gravering
 • Smykkeskrin med gravering
 • Termosflaske med med gravering
 • Toilettaske med navn
 • Urkasse med gravering
 • Zippo-lighter med graveringHvilket produkt vil så være den bedste julegave i 2022 til din yndlingsperson? Vi har masser af fine produkter, der giver fremragende julegaver, så det kan være svært at vælge mellem alle gadgets. Vi anbefaler, at du tænker over personens stil og interesser. For den modebevidste kan et stilfuldt armbånd med personlig gravering være den lille ekstra detalje til et stilfuldt outfit. For friluftsentusiaster vil en termokande med egen indgravering være en både praktisk og værdsat julegave.

Unikke julegaveideer

En sjov idé kunne være at forære en julegave fra en bestemt produktserie, hvor du senere kan give flere fine gaver fra samme serie på et andet tidspunkt. Det kan f.eks. være forskellige typer glas fra Eva Solo eller Iittala. Blandt vores produkter fra mærket Stackers er der mange fine matchende produkter i forskellige serier til både ham og hende. Det kan være et matchende smykkeskrin, toilettaske og tilbehør til hende eller en urboks, smartphone-ladestation og pung til ham.

Årets bedste julegave 2022

Så klik dig rundt, indtil du finder et lækkert produkt, som du ved vil være en perfekt julegave til dine kære. Så find en god tekst til at gravere og bestil hjem årets julegave 2022! Vi har både gratis fragt og hurtige leveringer, så der går ikke mange dage, før du modtager det indgraverede klap. Ønsker du endnu flere tips om f.eks. julegaver til en mand, kan du kigge i kategorien julegave til ham. Bestil i dag!

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.