Indkøbskurv
Menu

Signetring & Ringe

En signetring er et klassisk smykke til både mænd og kvinder, der gerne vil have det lille ekstra til deres outfits. En personlig signetring med gravering, som regel af et bogstav eller initialer, gør det allerede unikke tilbehør endnu mere specielt. Vi har signetringe i ægte 925 Sterling Sølv, enten med rhodinering eller ægte guldbelægning.

Ydermere er signetringene i vores sortiment lavet i Italien, som er verdens førende inden for produktion af højkvalitets sølvsmykker. Størrelsen er også justerbar, så de passer til stort set alles fingre. Vi anbefaler, at disse ringe bæres på lillefingeren eller ringfingeren.

Med din egen gravering bliver en signetring en personlig og unik gave til en du holder af. Det kan være en fødselsdag eller anden højtid, hvor vi fejrer en person, der er speciel for os. Det kan være til studenten, dimissionen, eller hvorfor ikke brylluppet. Lad dine bedstemænd eller brudepiger bære matchende graverede signetringe under ceremonien, et flot og unikt element. Som altid har vi hurtige leveringer, også med din egen gravering, og gratis fragt. Benyt lejligheden til at bestille i dag!

Filter
4 produkter
Filter
4 produkter

 

 

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.