Indkøbskurv
Menu

Om getpersonal.dk


Vores mål er at hjælpe dig med at skabe den perfekte personlig gave til en du elsker.

Getpersonal.dk sælger gaveartikler, ting og smykker med gravering til private og virksomheder. Du vælger selv din graveringstekst, skrifttype og skriftstørrelse.

Vores forretningsfilosofi bygger på, at du selv skal kunne vælge din gravering på de enkelte varer i sortimentet, så du kan skabe et både sjovt og unikt produkt til dig selv eller en gave til en, du holder af. Vi tilbyder dig denne service sammen med en hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

Vi har eget lager og egen produktion, så vi kan levere hurtigt. Desuden bliver det nemmere for dig som kunde at købe både produkt og gravering fra den samme forhandler, i stedet for at du skal købe produktet ét sted og graveringen et andet sted, f.eks. hos en gravør, der vil være en både dyrere og mere tidskrævende løsning. Ønsker du mere information om produktionen, kan du se nærmere under vores graveringsinformation.

Har du spørgsmål, som omfatter Getpersonal, så besøg først og fremmest vores FAQ-sektion. Findes svaret ikke her, er du altid velkommen til at sende en mail til os på [email protected].

Vores virksomhedsadresse er:

Narrow Road AB
(getpersonal.dk)
Propellervägen 12
183 62 Täby
SWEDEN

Følgende personer driver getpersonal.dk:

Carl-Johan Wiel-Berggren Udvikling, produktion, kundeservice & marketing
Viktor Norebert Produktion & kundeservice

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.