Indkøbskurv
Menu

Gæstebog til bryllup, sommerhus, dåb & konfirmation etc

Her kan du nemt købe en personlig gæstebog til bryllup, sommerhus, dåb, konfirmation eller fest. En gæstebog med navn tryk er et must for enhver sommerhus og giver dine gæster mulighed for at skabe mindeværdige poster, som du kan se frem til hele livet. Til brylluppet er det også et must til jeres store fest og skaber værdifulde minder.

Der er mange lejligheder, hvor en personlig gæstebog med gravering bør inkluderes. Til barnedåb eller babyshower vil det være en værdifuld juvel for din baby i fremtiden. Sjove anekdoter og historier er samlet til en fest eller fødselsdag. Til en begravelse bliver en mindebog med hilsner fra kære en samling af fine minder.

Leder du efter en eksklusiv hotelgæstebog, anbefaler vi en af ​​vores unikke lædergæstebøger, der er lavet i Italien og er meget solide. Vi hjælper dig med at få graveret dit eget design eller logo.

På vores gæstebøger, hvad enten det er til en konfirmtion eller et bryllup, kan du indgravere dit eget navn, dato eller den tekst, du synes passer godt. Hurtigt, stilfuldt og enkelt.

Filter
10 produkter
Filter
10 produkter

 

 

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.