Indkøbskurv
Menu

Bar, Glas & Køkken

Indgraverede glas, whiskykarafler eller andet stilfuldt tilbehør til glas, køkken eller bar. Vi har masser af fantastiske produkter, der er velegnede til alle former for drikkevarer, madlavningslejligheder og begivenheder. Champagne, cognac, vin, whisky eller øl, vi har noget til alles favoritdrik! Alle produkter kan indgraveres for at gøre det lettere for dig at finde en perfekt gave til en, du holder af.

I denne kategori finder du disse forskellige og luksuriøse gadgets, alt til hjemmet hos dem, der ønsker det lidt bedre. Måske har du altid drømt om at sable en champagne flaske med en champagnesabel, eller du er på udkig efte smukke champagneglas med gravering til dit jubilæum? Her findes også gaver til den sande feinschmecker med humidorer i elegant stil og glas til kaffe og latte. Med andre ord, det er den rigtige kategori for dig der er på udkig efter noget unikt, enten til dig selv eller en, du elsker.

Sørg for at efterlade personlige hilsner eller unikke sætninger indgraveret i dele, du kan. Det er et glædeligt element i en gave og samtidigt en detalje, der gør den virkelig unik og kun beregnet til én person. Lad det personlige komme frem i det som er unikt - det er muligt her med getpersonal.dk.

Filter
Varer 1-120 af 325
Tidligere Næste
Filter
Varer 1-120 af 325
Tidligere Næste

 

 

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.