Indkøbskurv
Menu

Slipsenål

Køb slipsenål med gravering online Danmark. En graveret slipsenål signalerer, at bæreren har en ide med sit outfit. Og dette endnu mere hvis slipsenålen matcher andet metal i bærerens tøj, for eksempel et bæltespænde eller måske manchetknapperne. Har du guldknapper på din frakke eller blazer, er en slipsenål i guld virkelig prikken over i'et! Det er vigtigt med disse detaljer, eftersom de fortæller meget om bæreren. Man viser, at man har tænkt igennem, hvad man har på og ikke bare har kastet det første, det bedste tøj på som lige var ved hånden. En mand med stil bruger altid slipsenål med navn og gør det med omtanke og finesse.

Tænk på, at en veldesignet slipseholder i guld ikke bare er virkelig flot, den er også virkelig praktisk. Slipsenåle er frugten af et møde mellem funktion og design. Mange er de slips, som desværre er havnet i suppen eller gryden. Det uheld kunne nemt være undgået med en slipsenål. Du kan vælge mellem forskellige slipsenåle med gravering og matche med dit andet tøj. Alternativt starter du med slipsenålen i sølv og shopper manchetknapper, som passer til. Rækkefølgen er helt op til dig.

Køb en slipsenål med gravering i guld, sølv eller sort og komplementer dit outfit. Eller hvorfor ikke købe en af hver, så du har en til enhver lejlighed? Du vælger selv, hvad der skal graveres for at gøre din slipseholder helt unik. Købe slipsenål med indgravering på nettet i dag, fri fragt og hurtig levering!

Filter
5 produkter
Filter
5 produkter

 

 

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.