Indkøbskurv
Menu

Fars dags gave til nybagt far - Vores 12 bedste tips til gave fra baby

At tilføje en sød lille baby til familien er selvfølgelig værd at fejre, men der er også noget ekstra specielt ved en fars første fars dag. Planlæg og gør det til en første fars dag, som han vil huske for hele livet. En personlig fars dags gave til nybagt far sammen med andre hyggelige gestus og overraskelser gør det til en uforglemmelig dag.

En første fars dags gave fra baby skal bestemt være noget personligt, og derfor finder du masser af gode gaveideer her. Du kan nemlig selv vælge graveringsteksten på alle produkter. Selve gaven behøver ikke at være babyrelateret, men den skal selvfølgelig være fra din lille søde, og det kan sagtens ses ved hjælp af indgraveringen.

Fars dags gave fra baby

Med graveringsteksten kan du være kreativ og personlig for at vise ægte påskønnelse af din babys far og din kæreste. Med den rigtige gave vil din fars dags gave til en nybagt far være unik og mindeværdig. Hvis det skulle ske, at din baby ikke er kommet endnu, fungerer det selvfølgelig lige så godt at overraske med en fars dags gave til kommende far. Hvis han har været en stor og vigtig støtte for dig under din graviditet, vil en fars dags gave være meget værdsat, selvom din lille baby kommer lidt senere.

Hvad er en god fars dags gave til nybagt far?

  • Armbånd med gravering
  • Halskæde med gravering
  • Nøglering med gravering
  • Pung med gravering
  • Termosflaske med gravering
  • Toilettaske med navn
  • Ølkrus med graveringHvilket produkt eller gave med din egen gravering passer bedst til manden i dit liv? Det skal vi nok kunne finde ud af! Hvilke interesser og hobbyer forfølger han? Er han interesseret i f.eks. jagt eller lystfiske? Så er måske en lommelærke eller termosflaske med en gennemtænkt indgraveret tekst perfekt som fars dags gave til en nybagt far. Eller er han modebevidst og stilbevidst? Så er det måske en urkasse eller et eksklusivt armbånd eller manchetknapper, der gælder.

Fars dags gave fra børn

Vi har masser af forskellige produkter og kategorier, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til din mand. Er han måske entusiast, når det kommer til øl, vin eller whisky? Så ville han blive meget glad for et ølkrus eller et par vin- eller whiskyglas med en tankevækkende indgraveret tekst. Kombiner gerne sådan en gave med en flaske, der indeholder noget rigtig godt.

Fars dags gave nybagt far

Så klik dig rundt, indtil du finder en fin gave, som du ved, din mand vil sætte pris på. Så tænk på en passende graveringstekst, det kan være alt fra navn, dato og initialer til en sød tekst fra din baby. Vi har gratis fragt og hurtige leveringer så der går ikke lang tid fra du bestiller til du har den indgraverede gave. I kategorien fars dags gave finder du mange flere tips om gaver til nybagt eller kommende far.

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.