Indkøbskurv
Menu

Gave til ham der har alt - Vores 12 bedste tips

Leder du efter en gave til ham der har alt, så har du fundet den helt rigtige! Blandt vores bedste gavetips finder du nemt en unik og personlig gave, der skiller sig ud og vil blive værdsat!

At give en gave til manden der har alt, er ikke direkte den nemmeste opgave. Hvad kan du overraske med, hvis modtageren allerede har en solid samling af gadgets, hvordan finder du noget lidt ekstra sjovt og unikt?

Vi har læst undersøgelser, og det bedste svar, vi har fundet, kommer fra adfærdsforskere: bedst i kategorien "gave til en der har alt" er en gadget, som personen ønsker sig eller synes er sjov, men ikke ville få købt til sig selv.

Heldigvis har vi en masse gode tips, der passer til netop denne gave-tanke. Alle vores produkter kan også graveres med f.eks. navn, initialer, tekst eller et sjovt og passende ordsprog. Personlig gravering gør din gave til ham, der har alt, ekstra unik!

 

Hvad er en god gave til manden der har alt?

 

  • Champagnesabel med gravering
  • Eksklusivt forklæde med navn
  • Saunaspand med gravering
  • Skoplejesæt med gravering
  • Toilettaske med navn
  • Whisky-set med indgravering

 


Vores produktsortiment er bredt, og du vil med garanti finde en gadget i et område, der interesserer din mand. Kan han lide champagne, whisky, vin eller øl? Intet problem, vi har mange eksklusive produkter i disse kategorier sammen med din personligt udvalgte gravering bliver endnu mere unik. En perfekt gave til mand der har alt!

Du kan gravere på mange forskellige typer materialer, som vi har på vores produkter: metal, glas, læder og træ og meget mere. Det betyder, at der er mange muligheder for at finde en gave til mand der ikke ønsker sig noget!

Sjove gaver til mand der har alt

En anden god gave til en mand, der har alt, kan være noget forretnings- eller kontorrelateret, f.eks. et par eksklusive manchetknapper, en luksuriøs visitkortholder eller reservoirpen med navne eller initialer indgraveret. En rigtig fin reservoirpen til at underskrive kontrakter eller kontrakter kan være en meget værdsat gave til ham der har alt, der også holder hele livet.

For vildmarksinteresserede kan en stilfuld lommetaske eller et professionelt multiværktøj med personlig gravering være en værdsat gave, og vi har mange forskellige modeller til forskellige behov. Disse gaver er velegnede til jægere, fiskere eller naturelskere, der kan lide at tage på eventyr i skove og bjerge.

Gave til ham der har alt

Vi har selvfølgelig også almindelige termoflasker og termokrus i alle mulige farver og størrelser. Du kender bedst din mand eller bekendte og ved, hvad han sætter pris på i gavekategorien til manden, der har alt!

Whisky er en populær drik blandt mange mænd og whiskytilbehør er altid en sjov gave. Vi har tunge og luksuriøse whiskyglas, elegante og stilfulde whiskysmageglas, eksklusive whiskykarafler og whiskysæt til kræsne feinschmeckere! Med indgravering af f.eks. initialer på whiskytilbehør, vil det være en perfekt gave til en der har alt.

Gave til mand der ikke ønsker sig noget

Vi har mange rigtig tunge whiskyglas, især fra LSA, f.eks. modellerne Boris og Islay. Eksklusive håndlavede glas, der er perfekte til tunge og røgfyldte whiskyer fra Islay. Et par rigtig lækre whiskyglas i kombination med en fin flaske whisky som gave er enhver whiskyelskers drøm, en ultimativ gave til den der har alt, men ikke kan få nok af whisky.

En virkelig unik gave til en, der har alt, er saunatilbehør med din egen gravering. Vi har fine saunabøtter, saunapinde og saunabøtter. Graveret saunatilbehør er garanteret en unik gave, som du ikke ser tit, men stadig meget sjov og værdsat!

Gave til manden der elsker øl

Ligesom whisky er øl også en meget værdsat drik blandt mænd. De fleste mænd har ikke deres eget personligt graverede ølkrus, noget vi synes bør ændres. Et stilfuldt ølkrus i glas eller dåse med gravering bliver lidt personlig hverdagsluksus foran filmen eller fodboldkampen, en meget sjov gave til en mand der har alt.

Udover et ølkrus er ølglas selvfølgelig også en perfekt gave til far der har alt. Ikke alle har eller bør købe ølglas med gravering til sig selv, og det er her, du kan komme ind med en unik overraskelse!

Gave til en der har alt og elsker ure

Til de ureinteresserede har vi meget flotte uræsker, der er perfekte til gravering. En af vores Stackers læderurkasser med glaslåg vil sammen med indgraverede initialer være en perfekt gave til manden, der tager sine ure seriøst. Vi har også mindre urrør, der passer til den forretningsrejsende, der gerne vil opbevare deres ure elegant og sikkert, en populær gave til dem der har alt.

Gave til ham der elsker vin

Til vinelskeren har vi fine vinglas og meget eksklusive vinkarafler fra bl.a. Spiegelau. Sammen med en flaske god vin bliver indgraveret vintilbehør en perfekt gave til en, der har alt! Også elegante og eksklusive proptrækkere med f.eks. initialer indgraveret vil være en unik og værdsat gave til ham der elsker vin.

En gave, der på det seneste er blevet meget populær som gave til ham, der har alt, er en personligt graveret foldegrillkniv. Vi forstår godt hvorfor, det er et meget sjovt, unikt og eksklusivt produkt som mange ikke ville købe til sig selv, hvorefter det passer perfekt som gave.

Skal du til grillmiddag med dine venner? En perfekt mulighed for at medbringe en eksklusiv personligt graveret foldegrillkniv som et unikt og anderledes tilbehør! Vores foldegrillknive er lavet i Italien af ​​Berkel og er af absolut højeste kvalitet!

God gave til manden der har alt

I kategorien "smykker til mænd" har vi rigtig flotte armbånd, der kan graveres og matches flot mod f.eks. et eksklusivt ur. Har din mand et godt ur? Vælg et armbånd der matcher uret, det vil være en unik og modebevidst gave til en der har alt! Disse eksklusive armbånd, der er af højeste kvalitet.

En mand, der allerede har det meste, har garanteret en masse lækre lædersko. Men har han det nødvendige tilbehør til korrekt vedligeholdelse af skoene? Vi har eksklusive skoplejesæt fyldt med højkvalitets skocremer og skobørster, f.eks. så vores "Saphir Walnut" er en bestseller i gavekategorien til manden der har alt.

Gave til en der skal rejse

Andre fine og værdsatte forslag som gave til ham der har alt, er toilettasker og pasholdere. Vi har luksuriøse toilettasker og pasetuier i læder, med navne, initialer eller en kærlig tekst indgraveret, det vil være perfekt til forretningsrejsende. Han vil gøre god brug af gaven og huske din omtanke, hver gang han rejser, bruger produktet og ser din graveringstekst.

Vi ved af erfaring, at vores produkter er meget populære gaver til mænd, men at de mange gange ikke ville forkæle sig selv med at købe et unikt og indgraveret produkt til sig selv, da mange måske synes, det ville føles lidt mærkeligt. Derfor passer vores produkter med personlig gravering såvel som gaver og er ekstra værdsat!

Køb din unikke gave til manden der har alt allerede i dag - Vi tilbyder gratis fragt. Klik her for at se endnu flere tips om personlige gaver til ham.

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.