Indkøbskurv
Menu

Hvad kan man lave på Valentinsdag under corona 2022?

Hvad kan man lave på Valentinsdag 2022 i pandemitider? Vi har de bedste tips til dig og din kæreste til at få en virkelig mindeværdig dag!

Valentinsdag falder som sædvanligt den 14. februar, og for anden gang falder Valentinsdag under Covid-pandemien og mange ønsker at holde sig væk for en sikkerheds skyld og derfor blive hjemme i stedet for at tage ud på f.eks. restaurant og fejre kærligheden.

Så hvad kan man lave på valentinsdag under corona? Dette års Valentinsdag falder på en mandag, som er en dag, som vi måske ikke plejer at forbinde med romantik eller kærlighed, men for de fleste er det en ny, lidt hård, start på arbejdsugen. Men lad det ikke forhindre dig i at fejre din kærlighed, det er fuldt ud muligt at starte med en lille overraskelse om morgenen og så fortsætte med den større finale om aftenen, når du er færdig med at arbejde.

 

Hvad kan man lave på Valentinsdag?

 

  • Overrask med morgenmad på sengen
  • Lav aftensmad sammen
  • Bestil en ekstra dejlig middag derhjemme
  • Spille spil sammen
  • Netflix & chill
  • Skriv klassiske kærlighedsbreve til hinanden
  • Overrask med en personlig indgraveret gave

 


Valentinsdag har sin oprindelse i Romerriget og har ligesom mange andre højtider og højtider med religion at gøre. Men nu om dage, på Valentinsdag, fejrer vi vores kærlighed til vores respektive.

Så hvad kan du lave på Valentinsdag? Det er op til dig, og hvorfor ikke tage stafetten allerede nu og planlægge nogle aktiviteter eller gaver, som du ved, at din kæreste eller veninde vil sætte pris på. Det er altid populært at slappe af, blive overrasket eller få vist påskønnelse for den man er.

Populære gaver

Vores forslag er at planlægge en række aktiviteter og overraskelser for din kæreste, veninde, mand eller kone. Til at begynde med, hvorfor ikke planlægge en hyggelig morgenmad på sengen? Det bliver en dejlig start på dagen som sætter den rigtige stemning til aftenen.

Så bestil en luksuriøs eller anderledes middag, som I kan nyde sammen, og se så en film sammen, som I har valgt (og som I ved, at jeres kæreste vil nyde). Under middagen er det også skønt at overraske med en personlig gave. Måske et par champagneglas med gravering, som du kan bruge direkte og ved andre festligheder?

Romantiske gaver

Når det kommer til personlige gaver, er det absolut bedst at vælge et produkt, der matcher din respektive stil eller interesse. Han eller hun vil allerede i sig selv sætte pris på sådan en gave, men når du samtidig har sat et personligt præg på den med gravering, vil der blive tilføjet en ekstra grad af overraskelse og påskønnelse.

Her på getpersonal.dk finder du masser af forskellige gaver i masser af forskellige kategorier, så det er nemt at finde en gave, der passer til din anden halvdel. Er der interesse for drinks, har vi fine champagneglas, vinglas, whiskyglas eller ølglas. Hvis stil er vigtigt, har vi armbånd, manchetknapper, halskæder og også eksklusive skopudsesæt til dem, der tager skopleje seriøst.

Valentinsdag gaver til ham

Til friluftsmennesket har vi termokrus, termokander og håndvarmere. Til amatørkokken har vi eksklusive kokkeknive, forklæder og grilltasker. I kategorien praktiske gaver finder du stilfulde punge, kuglepenne, nøgleringe og smykkeskrin.

Og det bedste ved det hele er, at du kan gøre gaven personlig på en hurtig og nem måde. Bare gå til produktsiden for den gave, du kan lide og scroll derefter ned, og du kan vælge graveringstekst, skrifttype og tekststørrelse. Når det kommer til, hvad der skal graveres, er det kun din fantasi, der sætter grænser. Leder du efter inspiration, er følgende populære at gravere: navn, initialer, dato, ordsprog, en kærlighedserklæring, en vittighed eller noget internt, der kun betyder noget for jer.

Valentinsdag gaver til hende

Det er altid nemmere at være ude i god tid, så nu hvor du har en masse ideer til, hvad du skal lave på Valentinsdag, er det tid til at begynde at planlægge! Skriv en liste på din computer eller smartphone med dagens aktiviteter, og bestil en personlig gave i dag, så du modtager den i tide inden den 14. februar.

Ved at overraske din elskede med en personligt graveret gave skaber du både en unik og uforglemmelig gave, som vil blive værdsat for evigt. Klik her for at se alle vores bedste tips om gaver til Valentinsdag!

Log ind
Create an account
Reset password