Indkøbskurv
Menu

Mors dags gave til nybagt mor

At du har fået tilføjelse til familien fra en glad og god baby, har du sikkert allerede fejret, men der er noget ekstra særligt ved en mors første mors dag. Sørg for at gøre det til en mindeværdig dag, som hun kan bære med sig hele livet. Med pæne fagter og personlige gaver kan du gøre mors dag til en nybagt mor til en uforglemmelig oplevelse.

En mors dags gave til en nybagt mor skal bestemt være noget personligt, hvorefter mange af vores fine gavetips, hvor du selv vælger din graveringstekst, er perfekte til denne lejlighed. Selve gaven behøver ikke at være babyrelateret, men den skal selvfølgelig være fra din lille knude.

Bedste gaver til nybagt mor

Her har du mulighed for at være kreativ og vise ægte påskønnelse af dit barns mor og din livsledsager. Den rigtige gave på mors dag vil være en unik og værdsat gave, som vil blive husket resten af ​​dit liv.

Hvad er en god mors dags gave til en nybagt mor?

 

  • Armbånd med gravering
  • Champagneglas med gravering
  • Nøglering med gravering
  • Smykker med gravering
  • Smykkeskrin med gravering
  • Toilettaske med navn
  • Vinglas med graveringHvilken type gave med personlig gravering er så bedst til din elskede? Det burde ikke være for svært at nå frem til. Hvad er hendes interesser? Er hun et aktivt friluftsmenneske? I så fald passer en termosflaske eller fin vandflaske med gravering perfekt. Elsker hun smykker? Så har vi masser af fine smykker, der kan graveres, men også stilfulde smykkeskrin til opbevaring af hendes smykker.

Populære gaver

Vi har masser af forskellige produktkategorier, så du kan helt sikkert finde noget, som din elskede vil værdsætte højt. Er hun en vinkender, har vi stilfulde og eksklusive vinglas, der kan graveres (og som selvfølgelig skal kombineres med en fin flaske vin i gave). Selvfølgelig fungerer denne idé lige så godt til champagneglas også.

Eksklusiv gave til en nybagt mor

Så vælg en gave, som du ved din elskede vil sætte pris på og indtast en graveringstekst, som f.eks. kan være navn & dato eller en sød og romantisk hilsen. Vi har hurtige leveringer, så der går ikke lang tid fra du bestiller, til du har den indgraverede gave. Klik her hvis du vil se på endnu flere mors dags gaver, der passer til nybagte mødre.

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.