Indkøbskurv
Menu

Personlig gave til golfspiller - Vores 12 bedste tips til golfgaver

Hvis du leder efter en personlig gave til golfspillere, er du kommet til det rigtige sted. Sæsonen er lige startet igen og vi har masser af lækre gadgets, der passer som en golfhandske til din golfgale kæreste.

Golf og gadgets går hånd i hånd, det ved du, uanset om du selv er golfelsker, eller om du bor sammen med en golfnørd. Hos os finder du masser af sjove og praktiske golfgaver til ham og hende, og du kan også personliggøre dem ved at vælge din egen graveringstekst, det vil være en ekstra unik gave til den med golfinteresse. Vi kan også indgravere golfmotiver på vores produkter, hvis du ønsker det, bare kontakt os, så hjælper vi dig. Vi har også eksklusive pitchfork fra Skultuna, der kan graveres, et luksuriøst og praktisk værktøj til den sofistikerede golfspiller.

Tips til en personlig gave til golfspiller

  • Lommelærke med indgravering
  • Pitchfork med indgravering
  • Termosflaske med indgravering
  • Termokrus med indgravering
  • Vandflaske med indgravering
  • Whiskyglas med indgravering
  • Ølkrus med indgraveringEn virkelig klassisk personlig gave til golfspilleren er en indgraveret lommelærke. Enhver respektabel golftaske bør have en lommelærke, der indeholder noget godt, som kan tages ud, når det er nødvendigt. Hvorfor ikke vores fine lærke "The Open" som er en meget elegant lommelærke i tin, som er officielt licenseret af British Open og lavet i England.

Gave til golfentusiast

Andre praktiske gaver, der passer til en golfentusiast, er f.eks. termosflasker, termokrus og vandflasker med egen indgraveret tekst. I den koldere del af golfsæsonen varmer en termosflaske eller termokrus med varmt indhold dig på banen. I de varmere perioder, eller på golfferier på mere sydlige breddegrader, er vand vigtigt, så en vandflaske af høj kvalitet er et must til golfrunden, hvorfor ikke en model, der holder godt på kulden?

Sjove gaver til golfspilleren

Hvad er passende eller sjovt at gravere på en personlig golfgave så? Navne og datoer virker altid, men det kan også være sjovt med et ordsprog eller en inside joke, som kun du i golfgruppen kender. Som vi skrev tidligere, kan vi også hjælpe med at fikse golfmotiver på de fleste af vores produkter. Et indgraveret golfmotiv med navn eller tekst nedenunder er virkelig stilfuldt og værdsat.

Gave til en som elsker golf

Vi ved, at mange golfspillere er meget glade for Skotland, selvfølgelig pga golf, men mange har også interesse for whisky. Derfor kan whiskyglas eller en whiskykaraffel med navn eller golfmotiv indgraveret også være en meget værdsat personlig golfgave. Det samme gælder ofte for øl, og her er et ølkrus perfekt til at nyde din yndlingsdrink efter en vellykket golfrunde.

Personlig julegave til golfspiller

Vi har selvfølgelig flere gaver og gadgets i masser af forskellige kategorier, så har du brug for mere inspiration, er det bare at klikke rundt blandt alle de produkter, der kan graveres. Et tip er også at se nærmere på kategorien personlig gave til ham. Bestil i dag og din personlige gave vil blive leveret til dig hurtigt, pænt og nemt.

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.