Indkøbskurv
Menu

Sable champagne som en proff - 6 simple tricks til en vellykket sabling

Det er faktisk ret nemt at sable champagneflasker. Gør festen til live med sabling, vores 6 enkle tricks nedenfor vil øjeblikkeligt gøre dig til en proff!

  1. 1. Champagneflasken skal være godt nedkølet. Dette er vigtigt, da risikoen for en mislykket sabling er væsentlig større med en lunken flaske.

  2. 2. Fjern folien fra flaskens hals. Lad grimen stå indtil videre.

  3. 3. Find flaskens søm. En almindelig champagneflaske har to sømme, der går fra bund til top. Slaget vil blive lavet langs en af ​​sømmene.

  4. 4. Hold flasken i den ene hånd og sablen i den anden. Flasken skal holdes, så den peger opad i en vinkel på omkring 45 grader. Start med at øve slaget, træk forsigtigt sablens blad langs flaskens søm, fra bunden og op mod proppen, for at få den rigtige følelse. Det afgørende slag er lavet i en lignende bevægelse, bladet trækkes langs flaskehalsen og rammer proppens søm, men hurtigere og mere fast.

  5. 5. Fjern grimen og gør dig klar til at sable flasken. Pisk i henhold til instruktionerne i det foregående trin, fast, men ikke voldsomt eller for hårdt. Slå et lige slag, eller "slå gennem slaget", som du ville sige i golf. Afhængig af flaske og tidligere erfaringer kan der gå et par slag, før det lykkes med sablen. Efter et mislykket forsøg, slå det samme igen, indtil sablingen er vellykket.

  6. 6. Succes! Nu er proppen/flaskehalsen sablet, vær klar med champagneglassene!

BEMÆRK 1: Sablingsnittet på flasken vil være meget skarpt, pas på fingre og hænder og drik ikke direkte af flasken.

BEMÆRK 2: Vær opmærksom på, hvor du sigter flasken hen, glastoppen/hætten kan flyve 5-10 meter. Hvis du sabler indendørs, anbefaler vi, at du binder en lille snor mellem sablen og flaskehætten, så vægge, døre, mennesker eller andet ikke tager skade.


Hvilken slags sabel skal du bruge?


Hvilken type sabel man skal bruge er mest en smagssag da alle forskellige typer og størrelser sabler fungerer lige godt til formålet, men du kan gøre sablen ekstra sjov med en personligt indgraveret champagnesabel. Vi har champagnesabler af høj kvalitet i alle prisklasser, en perfekt gave til alle festlige begivenheder.

Favoritter

Hvilken model af sabel foretrækker du? Du kan se alle vores modeller under kategorien champagnesabel. Gå derefter til en sabels produktside for at se, hvilke graveringsmuligheder der er tilgængelige for netop den sabel. Vi har også mange fine champagneglas med gravering til servering. Vi graverer og leverer hurtigt, nemt og pænt og har desuden gratis fragt!

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.