Indkøbskurv
Menu

Sommerlige ølglas med egen tekst

Sommeren er endelig her, og det er tid til at invitere vennerne til en grillfest og til at tilbringe hyggelige aftener i haven og på altanen. Når sommervarmen rammer, vil du have noget koldt at drikke, og hvad smager bedre end en kold øl, der får hele glasset til at dugge til? Der er mange gode sommerdrinks at vælge imellem, og øl kan virkelig klassificeres som en klassisk sommerdrink, der passer til det meste.

Dæk bord til en dejlig grillbuffet og server den kolde øl i stilfulde ølglas. Mange gange spiser og drikker vi også med øjnene og det ser altid pænere ud, hvis man gør sig lidt umage med at dække bordet pænt og servere drinken i flotte glas. Hvordan ser ølglas ud i dit hjem? Er det tid til nogle nye indkøb af flot designede glas? Køb ølglas med gravering online i dag!

Populære ølglas

Vælg nogle fine ølglas og bestil med egen gravering. Nu kan du tilbyde dine venner iskolde øl i festlige glas med stilfuld gravering. Ølglas med gravering er også den perfekte gave til venner, der kan lide øl og frem for alt smukke glas. Overrask din bedste ven med stilfulde ølglas og indgraver en sætning, en vigtig date eller din vens navn. Ølglas med navn eller tekst kan ses som en ekstra speciel gave, der er lige så velegnet at give til en, der "nuller" som til enhver fødselsdagsgris. Ølglas findes i mange forskellige designs og størrelser, og mange gange er det sjovere at købe flere. En halv eller en halv snes lækre ølglas vil bestemt ikke samle støv på hylderne, når sommeraftenerne er lune og grillen varm.

Glas i klassiske former

I dag findes der en række forskellige designs på ølglas. Nogle af de mest almindelige modeller af ølglas er kopper og høje, smalle glas. Vælg mellem smukt designede glas fra blandt andet tyske, franske og finske producenter, der alle tilbyder et stilfuldt og trendy udvalg af ølglas velegnet til gravering. Hvis du ønsker at købe et mindre antal end et halvt eller et helt dusin, kan du foreslå at vælge en to-pakning. Ølglas med din egen gravering er gode som gave til en populær træner eller lærer og som takkegave til samarbejde på arbejdet og helt perfekt som bryllupsgave.

Eksklusive ølglas

Beløn ​​dig selv med en øl

Lad sommeraftenerne på altanen og terrassen blive noget at se frem til. Forbered med nogle kolde øl i køleskabet og gode snacks. Fordelen ved øl er, at du kan drikke det, som det er, uden at du skal lægge snacks ud. Efter en lang dag på stranden, eller når du er færdig med dagens havearbejde eller færdig med at bygge terrassen, smager en øl fantastisk og er nogle gange den bedste belønning. Vil du have en lille snack under parasollen, når du sidder med dit ølglas i hånden, er det godt at åbne en pose nødder eller hælde lidt chips.

Fortsæt gerne med øl som en løbende drink under middagen, og for dig, der kan lide at prøve nye smagsvarianter, er der en overflod af gode øl at opdage. Opdag gerne dine nye yndlings øltyper i stilfulde glas med gravering. Vælg personlige påskrifter, der betyder noget særligt for dig eller for de venner, du giver brillerne til. Mange mennesker nyder at drikke en øl foran fjernsynet, mens de ser deres foretrukne fodboldhold. Fix en hyggelig tv-aften og sæt nogle kolde øl frem, som du drikker fra ølglas, der er indgraveret med navnet på din yndlingsklub. Der er dybest set ingen bedre måde at vise din støtte på!

Nemt at bestille online

Bestil dine stilfulde ølglas direkte online, som bliver sendt hjem til dig med hurtig levering. Opdag fordelene ved at handle online. Med et par simple knaptryk er dine nye ølglas på vej hjem til dig med gratis fragt. Gør sommeren til et varigt minde med hyggelige aftener ude i glade venners selskab og byd på god øl i stilfulde ølglas. Under kategorien ølglas med gravering finder du masser af lækre modeller, som vi kan gravere og levere hurtigt, pænt og nemt.

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.