Indkøbskurv
Menu

Eksklusive armbånd til mænd B-Joy

Salvatore Bersanis eksklusive armbånd til mænd af mærket "B-Joy" er moderne og meget stilfulde armbånd. Det er eksklusive armbånd til mænd, der på samme tid er diskrete og meget stilrene. De matches nemt og fint til både klædelige og mere afslappede tøjstile og finere ure.

I kategorien eksklusive og dyre herrearmbånd bliver det nemt for meget, for stort og prangende, men italienske Salvatore Bersani bevarer det eksklusive, uden at det er i nærheden af ​​"for meget".

Ligesom den klassiske italienske herremode er stilrenhed nøgleordet for Salvatore Bersanis armbånd. De er lavet af rustfrit stål og de fleste armbånd har også små detaljer af ægte 18 karat guld og/eller en diamant.

 

Hvad gør B-Joy til virkelig eksklusive herre armbånd?

 

  • Designet og fremstillet i Italien
  • Elementer af ægte guld og/eller diamanter
  • Kan nemt tilpasses med gravering
  • Robust rustfrit stål som hovedmateriale
  • Stilfuld og meget elegant

 


Armbåndene kan graveres med din egen graveringstekst, et personligt præg der gør armbåndet ekstra personligt, unikt og værdsat. På produktsiderne til armbåndene kan du nemt vælge graveringstekst, skrifttype og tekststørrelse. Til disse stilfulde eksklusive armbånd til mænd anbefaler vi små og diskrete graveringer, f.eks. navn, initialer eller en dato.

Eksklusive armbånd til mænd B-Joy

At finde den rigtige størrelse armbånd kan være en udfordring, især når du bestiller online og ikke kan teste direkte på håndleddet, hvilket du måske ikke vil gøre, når du giver armbåndet i gave.

Men B-Joy har en simpel løsning på dette! B-Joy armbåndene er 19 cm lange fra starten og du kan købe løse forlængerdele på ca 1 cm pr del og forlænge til den ønskede længde. Det er meget nemt at sætte forlængerdelene på, se følgende vejledning.

 

Vores forslag til matchning til ure

 

  • Ur med stålfarvede led og hvid/lys skive - B-Joy Asterio
  • Ur med sorte stålled og sort/mørk urskive - B-Joy Spartaco
  • Ur med brunt læderarmbånd og hvid/lys urskive - B-Joy Cosimo Brown
  • Ur med sort læderarmbånd og hvid/lys urskive - B-Joy Cosimo Black

 

Men andre kombinationer end vores forslag ovenfor kan selvfølgelig også fungere perfekt! Køb dit eksklusive herrearmbånd online i dag, vi har gratis fragt. Du kan også gå ind på dette link hvis du vil se hele vores udvalg af armbånd i forskellige stilarter og materialer.

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.