Indkøbskurv
Menu

  Kokkekniv Zwilling Twin 1731 20 cm

  Eksklusiv kokkekniv Zwilling Twin 1731 20 cm. Kan være indgraveret!

  Kokkekniven fra TWIN® 1731 serien kombinerer de allerbedste materialer med et smukt design og sofistikeret teknologi, hvilket gør det til det perfekte redskab til finere kogekunst. Denne serie er udviklet af den italiensk designer Matteo Thun, som med stor succes har forenet tradition, innovation, form og funktion. Kokkekniven kombinerer japanske og europæiske knivsmedningsteknikker og er et alsidigt værktøj til selv den mest krævende kok. Med et 20 cm langt blad kan denne eksklusiv kokkekniv anvendes til en hvilken som helst skæreopgave, idet løg og andre små grøntsager skæres lige så præcist som større rodfrugter eller kød.

  Kokkekniven bevarer sin skarphed selv efter hyppig brug. Den er smedet af ét stykke Cronidur 30 højydelsesstål. Det kileformede knivblad tilvejebringer maksimal stabilitet og letter snittearbejdet. Det buede bryst tilvejebringer et sikkert greb for et mere akkurat snit, selv ved udførelse af de mere krævende skæreteknikker. Det fulde skær gør, at hele kokkeknivens længde kan bruges under skærearbejdet. Knivskaftet, som er lavet af ubehandlet, olieret ibenholttræ og som har et komfortabelt greb, er et af kokkeknivens særlige kendetegn. Udstyr dig køkken med kokkekniven Zwilling Twin 1731, som lovprises af både amatørkokke ogprofessionelle kokke.

  - FRIODUR® ishærdet blad for exceptionel holdbarhed af skæret og korrosionsbestandighed
  - Det eksklusive stål Cronidur 30 har en høj ydeevne og kan prale af fremragende korrosionsbestandighed og hårdførhed
  - SIGMAFORGE® kniv: Præcisionssmedet i ét stykke
  - Unikt design af bryst for sikker og præcis håndtering
  - Ergonomisk skaft lavet af ubehandlet, oileret ibenholt, for utrættelig og sikker knivføring

  Udsolgt
  Produktinformation
  Mærke Zwilling
  Materiale Rustfrit stål
  Mål Bladlængde: 20 cm
  Leveringsoplysninger

  Alle ordrer, der afgives inden kl. 15:00, sendes samme dag (gælder ikke for helligdage), også selvom du vælger et produkt med gravering. Ordrer, der er placeret efter kl. 15:00, afsendes den næste arbejdsdag.

  Når din ordre er sendt, er leveringstiden:

  - Leveringstid med fri fragt ligger på 4-8 hverdage. (Postnord)

  - Bringe Pakkeboks Collect 3-6 hverdage.

  - UPS Delivery at Place 2-3 hverdage.

  Log ind
  Create an account
  Reset password