Håndvarmer Zippo

Ikke på lager

Beskrivelse

Håndvarmer Zippo. Er du typen, der fryser let om hænderne? Så mangler du en håndvarmer fra Zippo! Hænderne er jo ret uundværlige til både det ene og det andet, men når vinteren banker på, er det netop hænderne, der først forvandler sig til små istapper, især når man er ude på eventyr i vildmarken.

Håndvarmerne fra Zippo holder hænderne varme i op mod 12 timer, men ønsker du varme i et kortere interval end dette, så hælder du blot mindre Zippo-brændstof på håndvarmeren. Dette er den perfekte løsning til dig, der går på jagt, fisker, står på ski eller blot har mange udendørs aktiviteter i vinterperioden.

Håndvarmeren bliver meget hurtig varm, og den opbevares derfor bedst i den medfølgende pose, så du ikke brænder dig. Med en personlig gravering bliver dette en både unik, sjov og ganske funktionel gave!

Vis mere Vis mindre
Detaljer
Mærke Zippo
Mål 65 x 95 x 15 mm
Kapacitet 12 timer varme
Materiale Rustfrit stål
Levering

Alle ordrer, der afgives inden kl. 15:00, sendes samme dag (gælder ikke for helligdage), også selvom du vælger et produkt med gravering. Ordrer, der er placeret efter kl. 15:00, afsendes den næste arbejdsdag.

Når din ordre er sendt, er leveringstiden:


- Leveringstid med fri fragt ligger på 3-6 hverdage. (Postnord & Bring)

- UPS levering 2-3 hverdage er tilgængelig til en pris på 125 kr.