Indkøbskurv
Menu

Jagtkniv Fällkniven TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood

Eksklusiv jagtkniv Fällkniven TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood. Vælg din egen graveringstekst for at skabe den ultimative gave til en jæger! TH1 knivene er nummereret på kanten af ​​bladet.

Taiga Hunter TH1 er en klassisk jagtkniv af meget høj kvalitet. Kniven har et kraftigt blad, der er lavet af lamineret koboltstål, hvilket giver et robust blad og en kant, der holder skarpheden længe. Det ergonomiske håndtag giver et fast og sikkert greb Et ergonomisk håndtag giver et sikkert og stabilt greb i al slags vejr.

TH1 Taiga Hunter er en håndlavet jagtkniv og skaftet er lavet af den unikke type ørkenjerntræ ("desert ironwood" på engelsk og "olneya tesota" på latin). Som andre naturmaterialer varierer strukturen og farven, hvilket gør hvert håndtag helt unikt. Denne træsort, som findes i det sydvestlige USA, har en særlig og lidt mærkelig egenskab – den er tungere end vand med en densitet på 1,2 kg/dm³, hvilket betyder, at den synker.

For at bevare glansen behandles ørkenjerntræ bedst med en træolie, der indeholder linolie. Fordi bladet løber i fuld bredde gennem håndtaget, får TH1 Taiga Hunter en pålidelig og robust konstruktion.

Zytel hylster med sikkert låsesystem gør det nemt og sikkert at bære kniven. Bestil TH1 Taiga Hunter Desert Ironwood med gravering i dag, gratis fragt og hurtig levering!

Udsolgt
Produktinformation
Mærke Fällkniven
Materiale Rustfrit stål Lam. CoS HRC 60
Mål Total længde: 188 mm | Længde blade: 84 mm | Tykkelse blade: 4,5 mm
Vægt 149 g
Leveringsoplysninger

Alle ordrer, der afgives inden kl. 15:00, sendes samme dag (gælder ikke for helligdage), også selvom du vælger et produkt med gravering. Ordrer, der er placeret efter kl. 15:00, afsendes den næste arbejdsdag.

Når din ordre er sendt, er leveringstiden:


- Nordic Express 3-6 hverdage (gratis ved ordrer over 500 kr).

- UPS Delivery at Place 2-3 hverdage.

 

 

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.