Indkøbskurv
Menu

  Kortholder Carrier Large

  Har du mange kort? Bankkort, kreditkort, benzinkort, kørekort samt bonuskort til flere forskellige forretninger? Så er Carrier Large den perfekte kortholder til netop dig! Med de syv plasticlommer bliver det nemt at holde orden i alle kortene. Al ære til de traditionelle punge, men det kan være super besværligt at skulle finde frem til de rigtige kort, når de ligger klemt inde i de små, smalle rum.

  Carrier Large folder plasticlommerne ud, når du åbner den, og det er således både nemt og hurtigt at finde frem til de rigtige kort. Tilføj din egen gravering, og så får du et personligt touch, der gør det meget sjovere at anvende din kortholder.

  En god pung skal gøre det hele nemmere, når det kommer til dine kort- og betalingsvaner, og det er lige præcis dét, som Carrier Large lever op til. Du vil få stor glæde af denne kortholder!

  Udsolgt
  Produktinformation
  Mærke GP
  Materiale Rustfrit stål
  Mål 104 x 69 x 13 mm
  Kapacitet Syv plasticlommer til kort og sedler
  Leveringsoplysninger

  Alle ordrer, der afgives inden kl. 15:00, sendes samme dag (gælder ikke for helligdage), også selvom du vælger et produkt med gravering. Ordrer, der er placeret efter kl. 15:00, afsendes den næste arbejdsdag.

  Når din ordre er sendt, er leveringstiden:

  - Leveringstid med fri fragt ligger på 4-8 hverdage. (Postnord)

  - Bringe Pakkeboks Collect 3-6 hverdage.

  - UPS Delivery at Place 2-3 hverdage.

   

   

  Log ind
  Create an account
  Reset password