Indkøbskurv
Menu

Kreditkortholder Carrier Slim Steel

Kreditkortholder Carrier Slim Steel med gravering. Carrier Slim Steel er kortholderen til dig, der vil have en både smidig og let pung, der samtidig kan rumme ganske meget. Indersiden består af 6 plasticlommer, hvor du ganske nemt kan opbevare dine kort og sedler. De runde kanter er skånsomme over for dine jeans, og med en tykkelse på blot 13 mm optager kortholderen ikke unødig plads i lommen.

Den børstede finishen er holdbar, og den vil således bevare sit pæne look i lang tid. Med en personlig gravering kan du gøre din kreditkortholder Carrier Slim ganske unik, og den vil med garanti blive dine trofaste hjælper, når du ønsker at simplificere dine betalingsvaner.

Så overvej allerede nu, hvad der skal indgraveres, og klik dernæst på køb - for så ligger din nye metalven og venter på dig i postkassen inden for ganske få dage!

Udsolgt
Produktinformation
Mærke GP
Materiale Rustfrit stål
Mål 96 x 64 x 13 mm
Leveringsoplysninger

Alle ordrer, der afgives inden kl. 15:00, sendes samme dag (gælder ikke for helligdage), også selvom du vælger et produkt med gravering. Ordrer, der er placeret efter kl. 15:00, afsendes den næste arbejdsdag.

Når din ordre er sendt, er leveringstiden:


- Nordic Express 3-6 hverdage (gratis ved ordrer over 500 kr).

- UPS Delivery at Place 2-3 hverdage.

 

 

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.