Indkøbskurv
Menu

Hvor meget giver man i bryllupsgave - 4 enkle retningslinjer til alle bryllupper

Når det kommer til sans og etikette omkring bryllupper, er der ingen konkrete regler for, hvor meget du skal bruge på en bryllupsgave, men der er selvfølgelig nogle enkle og logiske retningslinjer at følge.

Det er sjovt at gå til bryllup! Men der opstår ofte nogle spørgsmålstegn, f.eks. hvor meget man forventes at bruge på en bryllupsgave. Selvom der ikke er konkrete regler, er det rimeligt at tilpasse summen efter f.eks. hvor tæt du er på brudeparret, eller hvor dyrt brylluppet er. En amerikansk undersøgelse har vist de mest almindelige forbrugsvaner for bryllupsgaver, som vi lister nedenfor.

Hvor meget giver man i bryllupsgave?

 

  • Til en bekendt eller overfladisk ven: 300-400 kr
  • Til kollega: 400-500 kr
  • Til nær ven: 800-1200 kr
  • Til familie eller søskende: 1200 kr+


Men som sagt er denne ikke hugget i sten og finder du en perfekt gave, der ikke lige matcher dette, er det selvfølgelig lige meget. Måske passer det endda med flere mindre gaver, der supplerer hinanden?

Bryllupsgave 300-400 kr

En anden tommelfingerregel er heller ikke at bruge for meget på bryllupsgaven, da det kan føles forkert for modtagerne. Du kan også huske på, hvor meget brudeparret brugte på en bryllupsgave til dig og dine, hvis I var gift før.

Bryllupsgave 600-900 kr

Hvad skal man så gravere på en personlig bryllupsgave? De åbenlyse forslag er brudeparrets navn og datoen for brylluppet. Men du kan selvfølgelig være mere kreativ end som så, hvis der er en passende tekst eller andet, der ville betyde noget ekstra for dine venner.

Bryllupsgave 1000-1300 kr

For nogle er det berettiget at bruge over 1500-2000 kr på en bryllupsgave, f.eks. for forældre, hvis børn skal giftes eller meget nære venner. Så synes vi, at en af ​​disse eksklusive gaver med din egen gravering ville være perfekt. En elegant champagnesabel i kombination med en champagneflaske, som brudeparret får til at sable til bryllupsfesten, er et særligt sjovt og festligt indslag.

Bryllupsgave 1500 kr+

Vil du have endnu flere tips til masser af fine bryllupsgaver, der kan graveres med din graveringstekst, som du selv vælger, så klik dig videre til vores kategori bryllupsgave. Uanset hvad du vælger, har vi gratis fragt og graverer og leverer hurtigt, pænt og nemt.

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.