Indkøbskurv
Menu

Jagtkniv Victorinox Hunter Pro Alox Rød

Jagtkniv Victorinox Hunter Pro Alox Rød med gravering. En robust, kraftfuld og sofistikeret lommekniv med 4 smarte funktioner til den moderne jæger. Hunter Pro Alox er fremragende til mange lejligheder såsom jagt og udendørs aktiviteter samt et mere luksuriøst alternativ til hverdagens lommekniv. Med sin egen gravering vil det være en unik og eksklusiv gave. Hunter Pro Alox Red jagtkniven er lavet i Schweiz og er af absolut højeste kvalitet.

Den kraftige klinge i rustfrit stål kan nemt foldes ud med én hånd og låses i udfoldet position. En smart klips gør, at du nemt kan fastgøre lommekniven til bukserne. Den ribbede Alox-overflade sammen med det fjederintegrerede hul og det vævede paracord-vedhæng forstærker knivens kraftfulde og luksuriøse følelse.

Victorinox Hunter Pro Alox har følgende fire funktioner:

- Paracord vedhæng
- Stort knivblad
- Fjeder integreret hul
- Smart klip

Graveringen er udført med en klassisk maskingravering, hvor en stålnål med diamantspids skærer teksten ind i materialet, hvilket giver graveringen et eksklusivt look og feel. Bestil i dag, gratis fragt og hurtig levering!

Udsolgt
Produktinformation
Mærke Victorinox
Materiale Aluminium & rustfrit stål
Mål 136 x 16 mm
Vægt 186 g
Kapacitet 4 funktioner
Leveringsoplysninger

Alle ordrer, der afgives inden kl. 15:00, sendes samme dag (gælder ikke for helligdage), også selvom du vælger et produkt med gravering. Ordrer, der er placeret efter kl. 15:00, afsendes den næste arbejdsdag.

Når din ordre er sendt, er leveringstiden:

- Leveringstid med fri fragt ligger på 5-10 hverdage. (Postnord)

- Bringe Pakkeboks Collect 3-6 hverdage.

- UPS Delivery at Place 2-3 hverdage.

 

 

Log ind
Create an account
Reset password