Indkøbskurv
Menu

Jagtkniv Victorinox Hunter Pro M Alox

Jagtkniv Victorinox Hunter Pro M Alox med gravering. En højkvalitets, robust og praktisk kniv til den moderne jæger. Hunter Pro M Alox er lige så velegnet til udendørseventyret som jagten. Vælg din egen gravering for at skabe en eksklusiv og personlig gave. Vi anbefaler at gravere f.eks. initialer eller et navn.

Den robuste klinge i rustfrit stål kan let foldes ud med én hånd og låses i udskudt position. En indbygget smart clip gør, at du nemt og smidigt kan fastgøre lommekniven til bukserne. Den ribbede Alox-overflade sammen med det fjederintegrerede hul og det vævede paracord-vedhæng forstærker knivens kraftfulde og luksuriøse følelse. Hunter Pro M Alox jagtkniven er lavet af verdensberømte Victorinox i Schweiz og er af absolut højeste kvalitet.

Victorinox Hunter Pro M Alox har fire funktioner:

- Paracord vedhæng
- Stort knivblad
- Fjeder integreret hul
- Smart klip

Graveringen er udført med klassisk maskingravering, hvilket betyder, at en stålnål med diamantspids graverer teksten ind i materialet. Denne type gravering giver et eksklusivt udseende. Bestil Victorinox Hunter Pro M Alox i dag, gratis fragt og hurtig levering!

Udsolgt
Produktinformation
Mærke Victorinox
Materiale Aluminium & rustfrit stål
Mål 136 x 16 mm
Vægt 186 g
Kapacitet 4 funktioner
Leveringsoplysninger

Alle ordrer, der afgives inden kl. 15:00, sendes samme dag (gælder ikke for helligdage), også selvom du vælger et produkt med gravering. Ordrer, der er placeret efter kl. 15:00, afsendes den næste arbejdsdag.

Når din ordre er sendt, er leveringstiden:

- Leveringstid med fri fragt ligger på 5-10 hverdage. (Postnord)

- Bringe Pakkeboks Collect 3-6 hverdage.

- UPS Delivery at Place 2-3 hverdage.

 

 

Log ind
Create an account
Reset password