Størrelsesguide armbånd

OBS! LÆS HELE DENNE SIDE OG GENNEMGÅ STØRRELSESGUIDEN, INDEN DU BESTILLER ET ARMBÅND MED GRAVERING!

Inden du bestiller et armbånd med gravering, er det meget vigtigt, at du kontrollerer, at længden på armbåndet passer til personen, der skal bære armbåndet. Bemærk venligst, at vores 14 dages returret ikke gælder på specialdesignede produkter, hvilket således omfatter graveringer af armbånd på bestilling.

OBS! Selvom armbåndet er ment som en gave, er det vigtigt, at du vælger en længde ud fra vores størrelsesguide, da et graveret armbånd hverken kan returneres eller ombyttes. Du behøver dog ikke afsløre over for modtageren, at du er ved at bestille et armbånd - sig f.eks., at du er ved at strikke et par vanter til vedkommende, hvorfor du skal bruge størrelsen rundt om håndleddet.

Nedenfor finder du en vejledning til, hvordan du måler omkredsen rundt om håndleddet, samt en størrelsesguide, der viser, hvilke armbånd, der passer til den givne omkreds. Bemærk venligst, at visse armbånd kan afkortes (se skemaet herunder), og her gør det altså ikke noget, hvis armbåndet er lidt for langt til at begynde med. Se venligst vores guide, der viser, hvordan du kan afkorte dit armbånd.

Bestiller du et læderarmbånd, bør du altid tjekke vores råd vedr. anvendelse af læderarmbånd.

Sådan måler du omkredsen rundt om håndleddet:

1. Tag et målebånd og læg det over dit håndled som på billedet. Det er vigtigt, at omkredsen omkring håndleddet måles på det sted, hvor pilen peger. Det vil altid være nemmere at måle, hvis du får hjælp af en anden person, end hvis du står alene og skal tage målene.2. Træk målebåndet rundt om håndleddet. Stram ikke målebåndet for hårdt, men lad det ej heller ligge for løst. Nu har du din omkreds. Eksemplet på billedet viser en omkreds på ca. 15,4 - 15,5 cm. Mål gerne flere gange, så du kan tjekke, om du når frem til det samme mål. Det vil være forholdsvis indlysende, at målinger på kvinder og mænd foretages på samme måde. Størrelsesguide til vores armbånd

Armbånd Passer til omkreds Kan afkortes efterfølgende? Kan forlænges efterfølgende?
Inori Erosion Black 15,5 - 18,5 cm Nej Nej
Inori Erosion Sunset Steel 15,5 - 18,5 cm Nej Nej
Inori Identity Steel 17,0 - 19,5 cm Ja Nej
Inori Identity Steel Black 17,0 - 19,5 cm Ja Nej
Inori Royalty Steel 15,0 - 18,0 cm Nej Nej
Inori Sparkly Heart Purple 15,0 - 17,0 cm Ja Nej
Inori Sunset Steel 15,5 - 18,5 cm Nej Nej
Jupiter Steel 15,0 - 18,5 cm Nej Nej
Lizzy Silver 21 cm 15,0 - 19,5 cm Ja - se vår guide Nej
Roark Silver 16,0 - 19,0 cm Ja - se vår guide Nej
Verona (totalt för alla lägen) 17,0 - 19,5 cm Nej Nej


Har du spørgsmål eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på info@getpersonal.se.