Indkøbskurv
Menu

Personlig gave til lystfiskeren - Vores 12 bedste tips til fiskegaver

Fiskere har en tendens til at være gadget-gale, når det kommer til fisketilbehør og andre ting, der kredser om hobbyen. Leder du efter en personlig gave til lystfiskeren, er du kommet til det rette sted, for du kan selv vælge din graverede tekst på alle vores fine produkter!

Er din elskede vild med at fiske? Så ved du, at gadgets er i høj kurs, når det kommer til denne hobby. Det handler ikke kun om fiskestænger og lokkemad, men også om alle de gadgets rundt omkring, der gør lystfiskeriet mere behageligt og sjovt. En sjov gave til lystfiskere kan f.eks. være en håndvarmer med din egen gravering, der varmer dig under forårs- og efterårsfiskeri. Du kan vælge gravering til alle vores produkter og vi kan også hjælpe dig med gravering af fiskemotiver på et passende produkt hvis du ønsker det, kontakt os bare så hjælper vi dig!

Tips til personlig gave til lystfiskeren

 

  • Håndvarmer med gravering
  • Jagt/vildmarkskniv med gravering
  • Lommelærke med gravering
  • Multiværktøj med gravering
  • Termosflaske med gravering
  • Termokrus med gravering
  • Whiskyglas med gravering
  • Ølkrus med gravering


En værdsat og klassisk gave til den fiskeinteresserede er en lommelærke med egen indgraveret tekst. En lærke med et stærkt indhold er perfekt til at fejre en flot fangst med, og en tår kan også varme dig op, når det begynder at blive køligt oppe på bjerget. Vi anbefaler en af vores lommelærker, der kommer i gaveæske sammen med et par kopper og en tragt, som gør det nemmere at fylde lærken og dele indholdet.

Sjov gave til lystfiskere

Forslag til andre praktiske gadgets, der passer perfekt som personlige fiskegaver, er f.eks. termosflasker og termokrus. Vi har termosflasker af høj kvalitet fra den originale "Thermos" og det svenske mærke "Vildmark" i mange forskellige størrelser og farver. En termosflaske med varm kaffe til bilen om morgenen på vej ud for at lystfiske er en værdsat feature, og en større termosflaske med kaffe, der kan følge med på lystfiskeeventyret, varmer godt i hårdt vejr.

Gave til en fisker

Hvad skal du så gravere på din personlige lystfiskegave? Det mest almindelige er f.eks. navne og initialer, men også specifikke datoer eller ordsprog, der betyder noget særligt for dig, vil være både en tankevækkende og værdsat gave. Som vi nævnte tidligere, hjælper vi også mere end gerne med gravering af fiskemotiver for at gøre din gave helt perfekt.

Gave til en lystfiskeentusiast

Nu behøver din gave til en lystfiskeentusiast ikke være noget, der bliver brugt under selve fiskeriet, men det kan stadig være f.eks. whiskyglas med indgraveret fiskemotiv. Vi ved, at mange lystfiskere er glade for både øl og whisky, så et par elegante glas eller et ølkrus med dit eget motiv er en meget værdsat gave, som vil blive brugt godt hjemme i hytten efter en fiskedag.

Personlig julegave til lystfiskeren

I vores sortiment finder du naturligvis mange flere produkter og gadgets end blot disse, så klik bare rundt blandt alle de kategorier af produkter, der kan graveres, og du finder med garanti noget, der passer til din lystfiskegale skat. Et forslag er at se nærmere på kategorien gave til ham. Bestil din personlige lystfiskegave i dag, vi har gratis fragt og hurtig levering!

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.