Indkøbskurv
Menu

Personlig gave til jægeren - Vores 15 bedste tips til jagtgaver

Hvis du er på jagt, pun intended, efter en personlig gave til jægere, er du kommet til det rigtige sted! Vi har masser af både praktiske og sjove gadgets, som også kan personliggøres med din egen gravering. Herunder finder du mange must-haves for de jagtinteresserede.

Med efteråret og vinteren kommer ikke kun farverige blade og derefter kulden, men også jagtsæsonerne.. Hvis din elskede har interesse for jagt, og du gerne vil finde en fin personlig gave at overraske med, er du kommet til det rette sted. På vores produkter kan du vælge din helt egen graveringstekst. Vi kan også gravere f.eks. jagtmotiver på de fleste af vores produkter, hvis ikke, så kontakt os bare, så hjælper vi dig med det.

Tips til en personlig gave til jægeren

 

  • Håndvarmer med gravering
  • Jagtkniv med gravering
  • Kokkekniv med gravering
  • Lommelærke med gravering
  • Multiværktøj med gravering
  • Termosflaske med gravering
  • Termokrus med gravering
  • Vandflaske med gravering
  • Zippo-lighter med gravering


En af de mest populære og værdsatte gaver til en erfaren jæger er naturligvis jagtkniven. Vi har jagtknive i høj kvalitet fra verdenskendte producenter som Fällkniven og Victorinox. Du kan nemt vælge personlig gravering til disse ved at gå ind på en produktside og scrolle ned, der kan du teste forskellige graveringstekster, skrifttyper og tekststørrelser.

Jagtknive og foldeknive med gravering

Andre populære personlige gaver, der egner sig til jagt, er f.eks. håndvarmere, termoflasker, lommelærke eller Zippo lightere. En håndvarmer er et glimrende tilbehør til jægeren under en barsk jagtdag, og en pæn termoflaske med varm kaffe varmer godt op. En Zippo lighter er en klassisk og pålidelig lighter, der virker i al slags vejr. En lommelærke med jagtmotiv, der indeholder noget stærkt og velsmagende, passer perfekt hjemme i kabinen, når dagens jagt er slut.

Populære jagtgaver

Hvad er godt at indgravere på personlige gaver til jagt så? Det enkleste er navne eller initialer, men også ordsprog eller en tekst, der betyder noget for jer, kan også være meget værdsat. Som vi nævnte tidligere, kan vi også hjælpe med gravering af jagtmotiver, hvilket kan være meget elegant i kombination med navne, initialer eller datoer.

Praktiske gaver til jægere

Det er selvfølgelig også sådan, at personlige gaver til jægere ikke behøver at være jagtrelaterede produkter. Det kan også være et whiskyglas eller en ølkrus med indgravering af et jagtmotiv. Vi ved, at disse drinks er værdsat af mange jægere om aftenen efter jagten. Så bliver det lidt ekstra sjovt med personligt indgraverede glas til at nyde drinken med.

Personlig julegave til jægeren

Vil du have endnu flere tips til sjove gadgets til jagt og personlige gaver til jægere, kan du klikke dig rundt blandt alle vores forskellige kategorier, hvor du finder masser af lækre, praktiske og sjove produkter, der kan graveres. Vi anbefaler også, at du kigger nærmere på kategorien jagtkniv med gravering. Uanset hvilket produkt du vælger at bestille, graverer og leverer vi hurtigt, pænt og nemt.

Log ind
Create an account
Reset password

10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Tilmeld dig vores mailingliste og modtag en 10% rabatkode til din e-mail.